Jablen kennel
Jablen kennel


Kennel.fi

Suomen Cavalier kingcharlesinspanieliyhdistys tukee jäsentensä cavalierien terveystutkimuksia vuonna 2022

Sydänkuuntelutuki

  • Yli 6-vuotiaille cavaliereille enintään 25 euron tuki virallisesta sydänkuuntelusta.
  • Cavalieryhdistys korvaa kokonaan yli 7-vuotiaille koirille virallisen sydänkuuntelun järjestämissään joukkotarkastustilaisuuksissa.

Sydämen ultraäänitutkimustuki
Sydänultrausta tuetaan 60 eurolla yli 1,5-vuotiaille koirille. Jos koira on sydänultrattu aiemmin, pyydetään myös aiempi lausunto toimittamaan yhdessä uuden tuloksen kanssa. Tuki on mahdollista saada samasta koirasta kerran vuoden 2021 aikana. Tuki on voimassa myös takautuvasti 1.1.2018 alkaen samoin ehdoin.

Miten sydäntutkimustuki haetaan?
Lähetä tukianomus tilinumeroineen ja sydäntutkimuslausunto sähköisessä muodossa PDF-tiedostona. Liitä mukaan maksukuitti. 
(Jos olet Suomen Kennelliiton jäsen, voit saada Omakoirasta koirasi sydänlausunnon pdf-tiedostona.
Jos et ole SKL:n jäsen, lähetä sähköpostia terveystulokset@kennelliitto.fi ja pyydä lähettämään sinulle koirasi sydänlausunto sähköpostissa pdf-tiedostona.)

MRI-kuvaustuki

SCKCS tukee virallisia syringomyeliamagneettikuvauksia riippumatta siitä, onko kyse oireettomasta tai oireisesta koirasta. Tuen saa myös koiran uusintakuvauksesta.

  • MRI tuki on 60 euroa
  • uusintatutkimuksen tuki on 200 euroa, jos edellisestä virallisesta kuvauksesta on kulunut vähintään kolme vuotta. Tuen hakemiseen tarvitaan kaikki koiraa koskevat MRI-kuvauslausunnot ja uusintakuvauksen maksutosite.

Miten MRI tuki haetaan?
Lähetä anomus tilinumeroineen, virallinen lausunto, maksukuitista kopio sähköpostilla. Huomaathan, että pelkkä linkki jalostustietojärjestelmään ei riitä kuvaustuen saamiseksi.

Terveystuet ovat on yhdistyksen jäsenetuja, jolloin tuki maksetaan vain jäsenten koirien terveystutkimuksista. Sähköpostiosoite on terveys@cavalieryhdistys.com

Tuet maksetaan viimeistään keskitetysti jokaisen kuukauden 28. päivä.

Tämä sivusto on rakennettu Kennel.fi -kotisivujärjestelmällä.

Kaakon Nettipalvelu Oy